Gebitsprothetiek

bij tandheelkunde Hannibal

Bij Tandheelkundig centrum hannibal kunt u terecht voor een gedeeltelijke of volledige prothese, voor een implantaat-gedragen prothese en voor het opvullen van uw bestaande prothese.

Gedeeltelijke prothese
Een gedeeltelijke prothese is een gedeeltelijk gebit, dat bij een patiënt met nog deels natuurlijke tanden wordt geplaatst om verloren gegane elementen te vervangen. Het kunstgebit steunt deels op de weke delen in de mond en deels op de natuurlijke tanden of implantaten.

Telescoop-prothese
Zijn er nog genoeg tanden of kiezen in uw gebit die voor kronen goed zijn dan heeft u met de telescoop-prothese een comfortable oplossing ,om verloren gegane elementen te vervangen.

Volledige prothese
Bij een volledige prothese rust het geheel op het slijmvlies. Een dergelijke prothese wordt geplaatst bij een volledig tandeloze patiënt om de kauwfunctie te herstellen.

Implantaat-gedragen prothese
De implantaat-gedragen prothese zit vast aan een aantal implantaten in de mond. Op de implantaten wordt een constructie gemaakt waarop het gebit wordt vastgemaakt,. Met een implantaat-gedragengebit bent u verzekerd van een goedzittend gebit waarmee alles kan worden gegeten, terwijl bovendien het gezicht een natuurlijker aanzien krijgt.

Maak een afspraak!

Wij helpen u graag

Ik verheug me om u in onze praktijk te mogen verwelkomen. Wij mensen zijn verschillend en iedere mens is uniek. Daarom neem ik (en mijn team) de tijd om goed naar u  te luisteren,  en u als mens goed te begrijpen. Op deze basis kunnen wij voor u de beste behandeling plannen.

Bel ons

Social media
Volg ons via facebook, instagram en linkedin!

Nieuwsmail

Wilt u op de hoogte blijven van onze praktijk? Meld u aan voor onze nieuwsmail!

Aanmelden
Contact

Tandheelkundig Centrum Hannibal
Emmastraat 5
7513 BA Enschede
(053) 430 40 36

info@tandheelkundehannibal.nl
www.tandheelkundehannibal.nl